Η Greek Air Cargo AE έχει μια μακρά συνεργασία με την Computer Link, η οποία σχεδιάζει και εγκαθιστά όλη την κεντρική μας υποδομή σε Servers, Firewall, DR Plan, On & Offsite Processes και Επικοινωνίες με όλα τα υποκαταστήματα της εταιρείας μας. Από την πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας με την Computer Link παρέχεται εξαιρετική υποστήριξη 24x7x365! Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των συστημάτων πληροφορικής μας, είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για τη λειτουργία της εταιρείας μας.

Η Computer Link είναι πλέον στρατηγικός συνεργάτης! Ευχαριστώ!

gac
Καλτσάς Πάνος
Business Development Executive, GAC

Η Computer Link έχει εγκαταστήσει το σύνολο των Server της εταιρείας United Marine Agencies SA. Ταυτόχρονα, έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί διαδικασίες αντιγράφων ασφαλείας για τη διασφάλιση της λειτουργικότητας της εταιρείας με πολύ σύντομο χρόνο ανταπόκρισης και ανάκτησης, λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση οποιουδήποτε προβλήματος. Σχεδιασμένη και υλοποιούμενη από την Computer Link, όλη η ασφάλεια του δικτύου της εταιρείας και οι επικοινωνίες τόσο με τα γραφεία της εταιρείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στα χρόνια που συνεργαζόμαστε με την Computer Link, έχει αποδειχθεί ότι ακολουθήσαμε το σωστό δρόμο με τις επιλογές που έγιναν, αλλά το πιο σημαντικό, με την εφαρμογή των λύσεων και της υποστήριξης που μας παρέχεται στη συνέχεια.

uma
Καρυστινάκης Βαγγέλης
IT Manager, UMA

Η συνεργασία μας με την Computer Link συνεχίζεται μετά από πολλά χρόνια. Σχεδιάζει και υλοποιεί ηλεκτρονικές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας μας για ηλεκτρονικές επικοινωνίες με τα γραφεία μας σε όλο τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε την ακλόνητη υποστήριξή τους παρέχοντας άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα πληροφορικής της Yanmar. Ευχαριστώ!

yanmar
Διακογιάννης Γιώργος
Country Manager, Yanmar

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που δεν αντιμετωπίζουμε πλέον ως εταιρεία προβλήματα στη μηχανοργάνωσή μας. Πριν από 4 χρόνια ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με την ομάδα της Computer Link. Χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή τεχνογνωσία, την αμεσότητα και τη συνέπεια. Στην εταιρεία μας, η Computer Link δημιούργησε το site μας, υποστηρίζει την εφαρμογή λογισμικού μάρκετινγκ και εγκατέστησε το νέο μας PBX. Επίσης, το τμήμα Software της εταιρείας ανέπτυξε Custom λογισμικό με βάση προδιαγραφές που δόθηκαν από εμάς ώστε οι χρήστες να σχεδιάζουν την πόρτα τους. Στην ομάδα της Computer Link, βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη.

stylegates
Λιαπίκος Δημήτρης
Founder, Stylegates

Η Computer Link συνεργάζεται με την εταιρεία μας εδώ και 9 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας έχουν καταδείξει ότι γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα IT αφού έχουν εγκαταστήσει όλους τους Servers μας, κάμερες, τηλεφωνικό κέντρο και όλη την ασύρματη και ενσύρματη υποδομή της Μαρίνας. Το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο των χρόνων έχουν υποστηρίξει συνεχώς όλο τον εξοπλισμό που έχουν εγκαταστήσει και ιδιαίτερα, απομακρυσμένα παρά τις σκληρές συνθήκες που υπάρχουν και ειδικά για εξωτερικά εγκατεστημένο εξοπλισμό, όπως κάμερες και ασύρματο δίκτυο για όλους τους πελάτες της μαρίνας και τα σκάφη τους. Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι η υποστήριξη όταν οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στους πελάτες μας απευθείας μέσω των λύσεων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Computer Link και πρέπει να τους παρέχονται συνεχώς, ακόμα και μέσω των συμβάσεων που τους παρέχουμε. Πρόσφατα, η Computer Link δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα μας καθώς και το βίντεο προώθησης της εταιρείας μας με την ίδια ευθύνη που την διακρίνει σε όλους τους τομείς. Η Computer Link υποστηρίζει εδώ και χρόνια τις λύσεις που έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει σε εμάς και ως εκ τούτου είναι ο κύριος συνεργάτης μας. Ευχαριστώ!

leros marina
Κώστας Καλαντζόπουλος
CEO, EVROS S.A.

Η Computer Link είναι ο στρατηγικός συνεργάτης μας. Από την πρώτη επαφή μας με τον Παντελή και την ομάδα του, καταλάβαμε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε το Entersoft ERP για να υλοποιήσουμε τις απαιτήσεις μας και να προωθήσουμε την επιχείρησή μας μέσω αυτού. Η εταιρεία μας, ηγέτιδα στον τομέα της, λαμβάνει τις υπηρεσίες υποστήριξης της Computer Link από τη δημιουργία της υποδομής IT και του συστήματος ERP και σήμερα έχουμε στα χέρια μας ένα ολοκληρωμένο σύστημα που περιλαμβάνει όλες τις λύσεις που χρειάζεται η εταιρεία μας, ακόμη κι αν είχαν να υλοποιήσουν κατά παραγγελία, όπως ζητήσαμε.

anel co
Παντελάκης Ελευθέριος
CEO, ANEL S.A.

Από το 2000, η Computer Link έχει εγκαταστήσει και υποστηρίξει όλη την υποδομή IT της εταιρείας μας. Αυτή η μακροχρόνια σχέση αποτελεί απόδειξη ότι θεωρούμε στρατηγικό μας εταίρο. Σας ευχαριστούμε!

sigma security
Φείδας Αλέξανδρος
CEO, SIGMA S.A.

Η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική αγορά στον τομέα των ειδικών καλωδίων και δομημένης καλωδίωσης. Στην Computer Link και τους ανθρώπους του βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη. Όλες οι υποδομές μας σε όλες τις γεωγραφικές τοποθεσίες των εγκαταστάσεών μας σχεδιάστηκαν, εγκαταστάθηκαν και προσαρμόστηκαν από τους ανθρώπους της Computer Link. Η ολοκλήρωση της λύσης για την κάλυψη των εμπορικών μας δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε από την ίδια εταιρεία και έγινε με την εφαρμογή του ERP και CRM. Αυτό που είναι εξίσου σημαντικό, όμως, είναι η υποστήριξη που μας έχει παρασχεθεί με τα χρόνια, με την άμεση ανταπόκριση της ομάδας στο IT, το ERP και τις νέες υλοποιήσεις. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία ολόκληρης της ομάδας συμβούλων βοήθησε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της λύσης για την πλήρη κάλυψη των πολύπλοκων πληροφοριακών αναγκών της ΔΗΜΟΥΛΑΣ Α.Ε. Σας ευχαριστούμε!

dimoulas
Δημουλάς Παναγιώτης
CEO, DIMOULAS S.A.

Η ACI διανέμει πάνω από 6000 προϊόντα, έχοντας συνεργασίες με περισσότερους από 40 κατασκευαστές.
Η Computer Link έχει εγκαταστήσει και υποστηρίξει για περισσότερο από 8 χρόνια την IT υποδομή εγκαθιστώντας όλους τους Servers μας και όλο τον εξοπλισμό επικοινωνίας της εταιρίας μας, καθώς και το ERP μας, ενώ υλοποιεί διασυνδέσεις με τις άλλες εφαρμογές μας, πάντα με ευθύνη και εγκαίρως. Η πλατφόρμα B2B της Computer Link με online σύνδεση στο ERP μας, ελέγχει ολόκληρο τον εμπορικό μηχανισμό και τις διαδικασίες RMA της εταιρείας μας. Αφού εγκαταστήσαμε το Πρόγραμμα GT-Voucher, μειώσαμε τον χρόνο των αποστολών μας και μηδενίσαμε τα λάθη στις αποστολές ταχυμεταφορών.
Ο Παντελής και η ομάδα του είναι στρατηγικοί συνεργάτες για την εταιρεία μας και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό πολλά χρόνια, γιατί ίσως η σημαντικότερη επένδυση για μια εταιρεία είναι οι στρατηγικοί συνεργάτες της!

aci supplies
Γυλιάδης Κωνσταντίνος
CEO, ACI SUPPLIES